Plåtarbeten för din önskemål

Gediget hantverk är baserat på kunskap. Vi är mer än medvetna om vikten av att ge våra kunder gediget hantverk och därmed leverera plåtarbeten grundade på 100% kunskap och kvalitét. Hos oss kan du få hjälp med ett flertal olika typer av plåtarbeten som vi utför främst i Karlshamn med omnejd. Utifrån dina behov, förutsättningar och önskemål tar vi fram både en skiss och material för att slutföra uppdraget på allra bästa sätt.

Alla sorts plåtarbeten

Mörrums Byggnadsplåt i Karlshamn utför all typ av plåtarbeten på och i både villor, fastigheter och industrier. Inga projekt är för små eller för stora för oss, vi hjälper dig både som privatperson och företagare precis när du behöver det. Hos oss är du i erfarna och sakkunniga händer och blir under hela arbetsprocessen informerad om vad som händer och sker.

Olika exempel på plåtarbeten – både vad vi tillverkar och utför:

Bandtäckning – här använder vi oss av bandplåt för en stabil täckning av tak och fasad.

Monterar hängrännor, stuprör, takstegar och takbryggor – just vid mindre arbeten så tillhandahåller vi egen ställning vid montering.

Fönsterbleck och fasadlister – tillverkas och anpassas efter dina mått

Skorstenshuvar och draghuvar – utför inklädnadsarbeten

Takbyte och takläggningvi dessa arbeten använder vi oss av profilerad plåt, takpanneplåt och takpannor

Takmålningvid all takmålning rengörs taket noggrant med högtryckstvätt 260 bar och hetvatten för att uppnå bästa resultat.

Verkstad med modern och praktisk maskinpark

För att maximera våra plåtarbeten och vår kapacitet och därmed kunna erbjuda våra kunder snabb och smidig hjälp har vi valt att satsa på en modern maskinpark. I vår maskinpark hittar du blandat annat kantmaskiner, gradsax, klippträcka, falsupptagare och falsslutare. Samtliga maskiner har en viktig funktion i vårt dagliga arbete för att kunna utföra och leverera plåtarbeten i Karlshamn av högsta klass.

plåtarbete i mörrum