Vattenavrinningssystem Mörrum & Karlshamn

Visste du att ett bristfälligt vattenavrinningssystem kan orsaka förödande vattenskador? Hos oss på Byggnadsplåt AB i Mörrum och Karlshamn erbjuder vi försäljning av just dessa system. Vi är medvetna om att väder och vind skadar våra hus och fastigheter. Vi vet även hur enkelt vatten tar sig in i alla skrymslen och vrår. Vikten av att slussa bort vattnet från fasaden är därför betydelsefull. Kontakta oss, så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig!

Vattenavrinningssystem – minska risken för fuktskador

Det enklaste men viktigaste vattenavrinningssystemet kallas stuprännor, det ser till att transportera vattnet från taket och forslar bort det från fasaden. Dina stuprännor behöver vara i rätt vinkel för att lyckas optimalt. Det minskar risken för att ditt hem ska bli vattenskadat avsevärt. Det är dessutom viktigt att du underhåller dina stuprännor såväl sommar som vinter. Försök att kontinuerligt rensa dem från löv och annan smuts som kan följa med vattnet ner i rören.

Vattenavrinningssystem – vi hjälper dig

Byggnadsplåt AB i Mörrum och Karlshamn hjälper dig hitta rätt vattenavrinningssystem vi är experter inom området och ser till att du får med dig rätt system. Vi utgår alltid efter din fastighets specifika förutsättningar. Med vår hjälpa kan du känna dig trygg, vi ser till att du investerar rätt inför framtiden.

Intresserad? – kontakta oss

Är du intresserad av att se över ditt vattenavrinningssystem, kanske är det dags att du uppdaterar dig.  Vi har många års erfarenhet inom området och kan därför rekommendera dig passande åtgärder och förse dig med rätt produkter. Vi hjälper såväl privatpersoner som fastighetsbolag, byggbolag och kommuner. Låt oss hjälpa dig –  vi har rätt vattenavrinningssystem för dina behov.  Vi hjälper dig i Mörrum och Karlshamn med omnejd!