Taktvätt Mörrum & Karlshamn

Är du trött på ett tak som består av mossa och lav, låt oss på Byggnadsplåt AB i Mörrum och Karlshamn med omnejd hjälpa dig med en taktvätt. En taktvätt ser till att förhindra att mossan och lavan sprider sig och blir ett bekymmer. Vi ser till att ditt plåttak blir tvättat och rent inför din takmålning! Låt oss hjälpa dig!

Taktvätt – Förläng ditt taks livslängd

Genom en taktvätt kan du förlänga ditt taks livslängd avsevärt. Vi tvättar ditt plåttak med en högtryckstvätt som effektivt och säkert spolar bort all organisk påväxt på så sätt skapar vi rätt förutsättningar för ditt tak. Tas inte mossa bort i tid, hålls fukten kvar i pannan och när det blir frysgrader kan dina pannor spricka och gå sönder och samtidigt skada den underliggande konstruktionen. Det är alltså inte enbart fördelaktigt ur ett estetiskt perspektiv det är även förmånligt ur ett praktiskt perspektiv. Vi hjälper dig i Mörrum & Karlshamn med omnejd!

Taktvätt – erfarenhet & kompetens

Byggnadsplåt AB i Mörrum och Karlshamn besitter en gedigen erfarenhet och kompetens inom taktvätt. Lämna över ansvaret till oss och bli hundraprocentigt tillfredsställd med resultatet. Vi är noggranna, effektiva och skickliga, naturligtvis anpassar vi oss efter just ditt plåttaks specifika behov. För oss är det viktigt att ditt tak är rent innan målning kan utföras.

Vad önskar du?

Vi utgår alltid efter dina specifika krav, behov och önskemål. Viktigt för oss är att du blir nöjd, tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just ditt tak. Har du frågor eller funderingar får du mer än gärna mer kontakta oss för mer information.

Kontakta oss – Karlshamn & Mörrum

Byggnadsplåt AB i Mörrum och Karlshamn med omnejd hjälper såväl privatpersoner som fastighetsbolag, byggbolag och kommuner. Vi tar på oss allt ansvar från början till slut, vi underlättar din tillvaro. Varmt välkommen att kontakta oss- din personliga expert på taktvätt!