Takmålning Mörrum

Vill du se till att skapa en optimal exteriör, och hålla ditt tak i bästa möjliga skick? Perfekt, då har du hittat rätt! Byggnadsplåt AB i Mörrum och Karlshamn med omnejd finns här för dig! Vi utför takmålning med noggrannhet och precision.  Med engagemang och kompetens åtar vi oss din takmålning. Tillsammans med våra erfarna medarbetare kan du känna dig trygg- vi är din personliga takmålare!

Kompetenta & noggranna målare

Byggnadsplåt AB i Mörrum och Karlshamn med omnejd är det naturliga valet när du behöver förnya och måla ditt tak. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som fastighetsbolag, byggbolag och kommuner. Med gedigen erfarenhet, gott renommé och skickliga målare åtar vi oss olika uppdrag. Väljer du oss kan du helt enkelt slappna av och ägna dig åt annat!

Fördelar med takmålning

Det finns flera fördelar med att utföra en takmålning, det höjer värdet på din fastighet, det ökar takets livslängd många år framåt och ger optimalt skydd mot både väder och vind. Det ser även till att minimera framtida underhållskostnader för ditt tak. Avrinningen av vatten, snö etcetera förenklas eftersom det lättare rinner av.

Vi skräddarsyr våra tjänster

Byggnadsplåt AB i Mörrum och Karlshamn med omnejd ser till att alltid utgå från dina förutsättningar, behov och önskemål. Vi besöker alltid fastigheten för att kunna titta på takets befintliga skick och utformning, sedan kan vi enkelt presentera specifika åtgärder vi rekommenderar i just detta fall.

Takmålning? – Vi hjälper dig!

Kanske vill du förändra och förbättra din nuvarande bostad, en takmålning tillför det lilla extra. Låt oss på Byggnadsplåt AB i Mörrum och Karlshamn med omnejd hjälpa dig. Varmt välkommen att kontakta oss – din personliga takmålare!