Plåtslageri Mörrum & Karlshamn  

Är du trött på otaliga bortförklaringar och projekt som aldrig förverkligas. Välkommen till Mörrums Byggnadsplåt, vi ser till att dina drömmar om plåt realiseras. Vi är företaget som erbjuder helhetslösningar till kunder i Mörrum, Karlshamn med omnejd. Oavsett om du behöver hjälp med rännor, rör, takfönster, fönsterbleck eller takkupor finns vi här för dig. Tillsammans med oss kan du känna dig trygg!

Din plåt är viktig för oss

Vårt plåtslageri hjälper dig i Mörrum och Karlshamn med omnejd. Vi är medvetna om vikten av ett gediget hantverk, ny plåt ger din bostad rätt förutsättningar. Din plåt skapar en snygg exteriör och är samtidigt funktionellt, en god investering helt enkelt. Hör av dig till oss, så berättar vi mer om varför du ska satsa på din plåt.

Gedigen erfarenhet – plåtslageri

Du kan se oss som det naturliga valet när du väljer plåtslageri, med engagemang och en skicklighet hjälper vi dig. Vi har mångårig erfarenhet av plåt och har ett gott renommé. Vi har uppdaterade utbildningar och kompetens som behövs för att kunna utföra olika uppdrag åt dig som kund. Naturligtvis har vi även yrkesbevis inom Plåt och Ventilationsarbeten. Byggnadsplåt AB i Mörrum och Karlshamn åtar stora som små uppdrag, till både privatpersoner, fastighetsbolag, byggbolag och kommuner. Läs mer om de plåtarbeten vi kan hjälpa dig med.

Vårt plåtslageri skräddarsyr lösningar

Byggnadsplåt AB i Mörrum och Karlshamn med omnejd ser till att alltid utgå från dina förutsättningar, behov och önskemål. Vi besöker alltid dig och din fastighet för att kunna titta på det nuvarande skicket och dess utformning, på så sätt kan vi besluta om hur vi går vidare. Sedan presenterar vi våra rekommendationer för specifikt dig. Vårt plåtslageri strävar alltid efter långsiktiga lösningar, som du känner dig trygg och nöjd med.

Karlshamn & Mörrum – hur kan vi hjälpa dig?

Är du intresserad av att få hjälp med din plåt, har du projekt som behöver förverkligas? Perfekt, då har du hittat rätt. Byggnadsplåt AB i Mörrum och Karlshamn med omnejd hjälper dig med din plåt. Varmt välkommen att kontakta oss, ditt personliga plåtslageri!