Takläggare Mörrum & Karlshamn

Söker du en takläggare som förenklar din tillvaro så du har tid till annat? Byggnadsplåt AB genomför alla förekommande takarbeten av plåt. Vi utför helt enkelt såväl kompletta takarbeten, som besiktning av tak och fasader i Mörrum och Karlshamn med omnejd. Oavsett om du har ett plåttak, tegelpannor eller betongpannor hjälper vi dig. Med engagemang och expertis åtar vi oss ditt tak. Tillsammans med våra medarbetare kan du känna dig trygg -vi är din personliga takläggare.

Din takrenovering – en långsiktig investering!

Befinner du dig i ett läge där du funderar om det är lönsamt att renovera ditt tak? Vi på Byggnadsplåt AB vet att ett nytt tak inte enbart ger ditt hus eller din fastighet ett bra skydd mot väder och vind, det skapar även en fräsch helhet till hela exteriören. Många fastighetsmäklare anser att en takrenovering är en god investering för att höja din bostads marknadsvärde. Kontakta oss så berättar vi mer om fördelarna med att ta hand om ditt tak på rätt sätt.

Vi tänker på helheten

Som din personliga takläggare ser vi till att tänka på helheten, för oss är det viktigt att kunna leverera helhetslösningar. Vilket för oss på Byggnadsplåt AB innebär att vi tar på oss allt ansvar från början till slut. Vi är ett företag som med yrkesstolthet åtar oss alla olika sorters uppdrag. Företaget vänder sig till såväl privatpersoner som fastighetsbolag, byggbolag och kommuner.

Gedigen erfarenhet som takläggare

Vi är det naturliga valet när du ska byta tak, eller besiktiga ditt befintliga tak. Med gedigen erfarenhet och kompetens ser vi till att utföra takarbeten. Vårt företag har genomgått utbildning för att kunna besiktiga tak detta för att kunna ge kvalitet och säkerhet till dig som kund. Med oss kan du känna dig fullständigt trygg!

Takläggare – skräddarsyr våra tjänster

Byggnadsplåt AB i Mörrum och Karlshamn med omnejd ser till att alltid utgå från dina förutsättningar, behov och önskemål. Oavsett om du har plåttak, tegelpannor eller betongpannor hjälper vi dig. Vi besöker alltid fastigheten för att kunna titta på takets nuvarande skick, och utformning på så sätt kan vi snabbt konstatera vilka åtgärder vi rekommenderar för just dig. Vår ambition är att ditt tak ska fungera i många år framöver viket innebär att vi naturligtvis använder oss av produkter av kända fabrikat och ledande leverantörer. Tillsammans kommer vi fram den bästa lösningen för just dig och ditt tak.

Kontakta oss – Karlshamn & Mörrum

Är du nyfiken och intresserad av att våra takläggare ska ta hand om ditt tak, kontakta oss på Byggnadsplåt AB i Mörrum och Karlshamn med omnejd så tar vi det därifrån. Varmt välkommen att kontakta oss!